detail product

Салфетки "Кралски рози" шест броя

  • 65.00 лв.
  • Код на продукта: С003

Възможни варианти

Тагове: салфетки лен, ленена покривка, рисувани салфетки, винтидж покривка, покривка порцелан, подарък дом, подарък нова къща, уникален подарък за дома, празнична трапеза, роял албърт, royal albert, old country roses, royal albert textile, роял албърт декор

    Описание:

Представяме ви новата ни дизайнерска колекция от домашен текстил, вдъхновена от стар порцелан. Това са мои авторски рисунки на мотиви от порцелан на приблизително 100години. А тези мотиви, конкретно, са едни от най-известните и харесвани в цял свят, не само заради своята уникалност, а и заради това, че в тях се е хранила Кралицата. Цялата цветна красота е разпръсната върху основа в нежни светли тонове. Всяко едно цвете и детайл са рисувани първо на ръка, след това се подреждат в определена схема за дадения модел и размер, следва пренасянето по специална технология върху текстила. Платовете, които сме избрали, са висококачестен лен с памук, декорирани са с красива памучна дантела. Всеки един модел се шие индивидуално от нашата майка в лимитирана малка серия. Можете да комбинирате с красива покривка или тишлайфер със същата рисунка.

Това е текстил за онези специални моменти у дома, когато цялото семейство се събира около домашната трапеза. Уникален подарък за близък човек, за вашата красива маса, лична наслада и удоволствие от малките детайли, с които ще впечатлите всеки гост.

Размер - 35/35см.

*Време за изработка - 10 работни дни.

Цената е за 6броя салфетки.