detail product

Коледен тишлайфер 140/50

  • 59.00 лв.
  • Код на продукта: P017

Тагове: коледна покривка, рисувана коледна покривка, украса за коледна трапеза, празнична трапеза декорация, коледна украса за дома, коледна трапеза декор, подреждане на коледна маса, идеи за коледна маса, коледна покривка венец, коледа дом

    Описание:

Към нашата дизайнерска колекция от домашен текстил, вдъхновена от стар порцелан, успяхме да изработим и невероятно красив текстил за вашата празнична коледна трапеза. Цялата цветна красота е разпръсната върху основа в нежни светли тонове. 

Коледа е онова време от годината, когато цялото семейство се събира около домашната трапеза. Ние се постарахме нашите коледни покривки и салфетки да носят усещането за неповторим стил, изисканост и домашен уют. Уникален подарък за близък човек, за вашата красива маса, лична наслада и удоволствие от малките детайли, с които ще впечатлите всеки гост. Всяко едно цвете и детайл са рисувани първо на ръка, след това се подреждат в определена схема за дадения модел и размер, следва пренасянето по специална технология върху текстила. Платовете, които сме избрали, са висококачестен лен с памук, декорирани са с красива памучна дантела. Всеки един модел се шие индивидуално от нашата майка в лимитирана малка серия. Можете да комбинирате с коледни салфетки или покривка със същата рисунка.

Размер - 140/50см.

*Време за изработка - 10 работни дни.

Цената е за посочения размер, може да се изработи в размер по ваше желание.