Последни препоръки

Последни препоръки
Много пъти съм поръчвала различни неща при Pandora handmade jewerly и винаги качеството е било на много високо ниво! Благодаря за красотите, които твориш! :*
--Невена Цветкова--
Последни препоръки
Страхотни неща и невероятен професионализъм!!! Препоръчвам с две ръце! :) Страхотни неща и невероятен професионализъм!!! Препоръчвам с две ръце! :)
--Мила Енчева--
Последни препоръки
Професионализъм, коректност и невероятна доброта! Творите красота не само с ръцете и ума си, творите красота със сърцето си и дарявате вяра и доброта! Благодаря,че ви има! ❤️❤️❤️
--Мая Петрова--
Последни препоръки
Благодаря ви за красотата, която създавате и карате всички да се усмихват и да са щастливи.
--Мария Петрова--
Последни препоръки
Невероятни! Имаме 2 портретни тениски, които са страхотни! А за ризите нямам думи... уникални.
--Мануела Тасева--
Последни препоръки
Уникални са!!! Преди около година си бях поръчала туника, рокля, кецове и до сега не са мръднали цветовете им ;) Препоръчвам PANDORA handmade.
--Лори Джингарова--
Последни препоръки
Благородно Ви завиждам за таланта,който притежавате и за ентусиазма,с който работите!! Прекрасни сте!!! Браво на вас!
--Кристина Медарова--
Последни препоръки
Имам щастието да притежавам вече няколко комплекта, излязли от талантливата ръка на тази прекрасна майсторка на четката! За нея няма невъзможи проекти :) Страхотен талант, невероятен усет към детайла! Всеки продукт е истинско произведение на изкуството. Изпипан до последния детайл! Дори и най-големите ми претенции са винаги напълно задоволени, дори повече от очакваното! И не на последно място - страхотно отношение и бърза комуникация! Хваля и препоръчвам Pandora handmade навсякъде! Благодаря от сърце за невероятното отношение, изпипаната изработка и стимулиращите отстъпки :) Да сте здрави и все така талантливи, целият Ви екип и да не спирате да ни радвате със страхотните произведения :)
--Ирена Йовчева--
Последни препоръки
Страхотни, уникални, прекрасни, мекота, красота и удобство със сигурност ставам ваш редовен клиент! P.s. Особено ако рисувате котки!
--Диана Атанасова--
Последни препоръки
Страхотни, както винаги :) Поръчах буквално в последния момент 2 чифта кецове за сватбата и направиха чудеса да са точно както ги искахме и навреме.
--Десислава Лютидолска--
Последни препоръки
Изключително приятна комуникация, отлично и бързо изпълнение на поръчката и усещане за прекрасно свършване работа! Препоръчам искрено и с удоволствие отново ще пазарувам оттук! :) Спорна работа!
--Денислава Антонова--
Последни препоръки
Красиви ризи и бижута,направени са перфектно, уникални,без забележки
--Дарина Тотева--
Последни препоръки
От едни обикновенни кецове, направихте нещо, УАУ, благодаря за красивите неща ,които ме правят единствена и различна ❤
--Дарина Минчева--
Последни препоръки
Страхотни творци на дрехи, бижута и емоции! С удоволствие си използвах ваучера за подарък от Пандора. Уникален магазин, много стил и разнообразие! Получих и страхотно обслужване!Силно препоръчвам❤
--Даниела Илиева--
Последни препоръки
Страхотно отношение и качествен продукт. Бърза доставка. Препоръчвам и благодаря сърдечно :)
--Яни Яков--
Последни препоръки
Винаги модерни, красиви ,иновативни! Поздравления за Вашите талантливи и неуморни дизайнери!
--Стефи Христова--
Последни препоръки
Уникални бижута и тениски (вече си имам една красавица, но са толкова прекрасни всички, че ми е трудно да избера коя да е следващата). Продължавайте все така <3
--Стаси Колева--
Последни препоръки
Красота,коректност и прекрасно отношение !
--Силвия Тодорова--
Последни препоръки
Невероятни професионалисти. Това, което създават с ръцете си е не само изкуство, а и шедьовър. Щастлива съм, че избрах тях да ми изпълнят капризите. ????. Адмирации!
--Сени Юсеинова--
Последни препоръки
Имам ризата с нарисувани шевици - повече от страхотна е, също така си поръчах тениска с рисунка по мой избор, резултата е повече от прекрасен ! И на всичкото отгоре поръчката беше готова само за няколко дни!!!! Силно препоръчвам на всички приятели и познати!
--Петя Димитрова--
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)