Защо да избера ръчно-изработен продукт?

Защо да избера ръчно-изработен продукт?


На първо място, защото ще притежаваш уникален продукт, който втори път не може да се изработи абсолютно по същият начин. Това го прави неповторим :)
Да създаваш нещо с ръцете си е безценен дар. Сякаш продуктът оживява пред очите ти. Как да ви го опиша?
В нашият случай в началото са само бялото платно и боичките! И след малко цяла картина! Уау, това наистина ли аз го направих?
Тук идва и дълбоко личният момент в работата ни! Много често продуктите, които създаваме са изработени специално за конкретен човек, поръчани от негов близък с голямото желание да предизвикат усмивката му :)
Всъщност точно това дава живот на една дреха или бижу. Докато твориш ти мислиш за този човек, кой ли е, какъв ли е, майка, баща, приятел, дете? 
Това няма значение. Някой го обича и ти си инструментът да му го покаже.
Това е смисълът на нашата работа. Всеки един продукт е дете на твореца. Той влага сърце и много труд за крайния резултат.
Ние сме много щастливи, защото имаме допирна точка с клиента. В нашият магазин имаме възможност да се запознаем с вас, да усетим радостта и да видим усмивките ви, а това е безценно!
Този контакт клиент-творец може да ти даде само ръчно-изработеният продукт.
Напоследък т.нар. "handmade" вълна заля Европа. В по-големите градове и столици се организират базари, там имате възможност да се насладите на уникални произведения. Световни дизайнери също залагат на лимитирани колекции дрехи или обувки с ръчна рисунка.
Бъди творец на собствената си визия, измисли дизайна на дрехите и аксесоарите си. 
Забавно е, пробвай :)